Bitcoin-prisen må bryte dette nivået for å utvide 6-ukers vinnestrek

Bitcoin-prisen kan nærme seg utmattelse etter å ha registrert det sjette påfølgende ukentlige grønne lyset.

Bitcoin-prisen har vist betydelig styrke ettersom Bitcoin ( BTC ) samlet seg med mer enn 60% i løpet av seks uker, økende fra $ 10.000 til $ 16.500 og etterlot mange investorer.

Disse investorene ventet på at CME-gapet var på $ 9600 , noe som ikke skjedde. Kan imidlertid markedene forvente at en korreksjon vil skje, eller er ytterligere styrke sannsynlig for markedene?

Bitcoin legger ut sjette påfølgende grønne ukentlige lys

Det daglige diagrammet viser noen viktige nivåer å se på. Hvis Bitcoins pris vil fortsette sin oppadgående fart, må den forrige motstandssonen snu for støtte.

Et lignende eksempel er vist gjennom forrige breakout på $ 13.200. Dette området fungerte som motstand før bruddet, men snudde umiddelbart for å bli ny støtte. Denne støtte / motstands-flippen garanterte videreføring til $ 16.500.

Området $ 15 500– $ 15 700 innebærer samme kritiske konstruksjon som det forrige $ 13 200 området. Å holde området $ 15 500– $ 15 700 betyr at det er sannsynlig videre oppoverføring, mens en sammenbrudd bekrefter den bearish avviket som skulle presse prisen ned. Denne nedadgående bevegelsen kan til og med se at BTC faller til $ 14 000-nivået.

Den ukentlige tidsrammen viser et presist motstandsnivå på $ 12.000, som ble brutt for seks uker siden. Den neste massive motstandssonen er funnet mellom $ 15750 og $ 16,500, som ble rammet forrige uke .

Er imidlertid en fortsettelse sannsynlig etter en så massiv bølge?

Et argument er at det fortsatt er mange utestede nivåer under dagens spotpris hvor likviditet kan bli funnet.

Videre har følelsen snudd fra bearish til euforisk bullish når flere institusjoner hopper på Bitcoin-vognen, så en tilbaketrekning bør ikke komme som en overraskelse .

Som diagrammet viser, kan det fortsatt forekomme en korreksjon mot $ 12 000, som tidligere var et kritisk nivå. Dette nivået brøt etter å ha holdt i to år. Imidlertid skjedde ikke en test på nytt av denne sonen.

Investorer og handelsmenn bør se på dette nivået som en potensiell interesse.